Kunst

Direct naar onze galerie.
Heeft u als particulier of ondernemer buiten de leisure-branche, interesse in de items van deze website? Mooie spullen horen bij de liefhebber! Neem dus gerust contact met ons op!

Natuurlijk geeft u een persoonlijke touch aan de inrichting van uw vakantie-accommodatie. Als dat niet meer lukt met het welbekende schilderij van het tranend kind en u ook niet van de pastelgetinte, Engelstalige one-liners van de homedeco-aanbieders bent, heeft Pleisures iets voor u.

Kunst. Unieke kunst. U aangeboden op basis van koop, huurkoop of in abonnementsvorm. Onder de laatste vorm heeft u met regelmaat nieuwe objecten in huis of tuin. Over een onderscheidende vakantie-accommodatie gesproken…

Voor de kunstenaar bent u galeriehouder. Dus… zijn uw gasten in een kunstvoorwerp geïnteresseerd? Als ‘galeriehouder’ ontvangt u bij verkoop van dat of een vergelijkbaar object, uiteraard een aantrekkelijke provisie.

Momenteel wordt de ‘Kunstcatalogus voor individuele vakantiehuizen, B&B’s en (boutique) hotels’ samengesteld. Bekijk hier alvast de eerste stukken. Hou deze site in de gaten!

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close