De houten blikvanger…

Heeft u als particulier of ondernemer buiten de leisure-branche, interesse in de items van deze website? Mooie spullen horen bij de liefhebber! Neem dus gerust contact met ons op!

U wil het bijzondere karakter van uw vakantiehuis, B&B, (boutique) hotel e.d. benadrukken met een unieke blikvanger? Dat doet u met deze fraaie houten fiets voor uw deur. Of beter: dat doen uw gasten voor u! Toerend door uw omgeving trekken zij gegarandeerd veel bekijks en aanspraak. Een chique in het voorrekje geïntegreerd houten bordje met uw (bedrijfs)naam/logo perfectioneert de gewenste uitstraling.

De fiets als blikvanger. Een duurzame houten fiets als blikvanger. Hoe hedendaags wilt u het hebben? Deze kwaliteitsfiets is bovendien mede in reactie op de afgelopen crisis, een Griekse innovatie en wordt daar lokaal met veel zorg en passie gemaakt in een nieuw opgezette, kleinschalige fabriek. Is het geen mooie gedachte om dat initiatief te steunen?

De fietsen worden u aangeboden op basis van koop of huurkoop en Pleisures ondersteunt u desgewenst met een huurplan gericht op uw eigen gasten. Mochten uw gasten zelf deze fiets willen aanschaffen -het is toch de ultieme ‘wannahave’- dan ontvangt u via Pleisures een aantrekkelijke provisie.

U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen: trapfietsjes, kinderfietsen, vouwfietsen, dames- en herenrijwielen met 2, versnellingen, 7 versnellingen of electrisch ondersteund.

Interesse (in een maatwerkvoorstel)? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close