Cozy cooking…

…Co-Fire!

Heeft u als particulier of ondernemer buiten de leisure-branche, interesse in de items van deze website? Mooie spullen horen bij de liefhebber! Neem dus gerust contact met ons op!

Dit sieraad voor buiten van het Veghelse Co-Fire is een verrijking voor elke accommodatie. Zowel in de kleine (Cube) als de grote uitvoering (Woodstock). Wat het is? Wat jij wilt dat het is:

  • een vijverschaal
  • een vuurschaal
  • een barbecue/grill/buitenkeuken
  • een buitensalontafel
  • een hangtafel

De basis van de Cube en Woodstock wordt gevormd door een vuurvaste, gietijzeren schaal die bij hitte niet krom trekt. Geplaatst op de bijhorende cortenstalen ring is deze te gebruiken als decoratieve water- of vuurschaal. Zittend voor de schaal maakt de cortenstalen ring het mogelijk de schaal in jouw richting te kantelen. Voor een mooi zicht op het vuur en warmte die naar jou toe komt.

Plaats je het geheel op de bijhorende cortenstalen zuilen (met mogelijkheid voor houtopslag) dan ontstaat een mooie werkhoogte om heel iets anders te gaan doen! Met de grillring van krasvast, gehard staal ontstaat de ideale barbecue. Op zithoogte of bij het rechtop plaatsen van de grote zuil (beide posities mogelijk) op stahoogte. Met z’n allen rondom de grill en… het kampvuur! Door de ronde opening in de grillring blijf je genieten van het vlammenspel.

Met de cortenstalen top heb je het vuur direct en veilig gedoofd. De Cube en Woodstock met cortenstalen top vormen (afgekoeld) eveneens een decoratieve (bijzet)tafel. Met de rechtop geplaatste Woodstock heb je zelfs een volwaardige hangtafel.

De Woodstock met top als hangtafel

Relaties van OUT! Vakantiehuizen ontvangen bij de leverancier van de Cube en de Woodstock 5% korting!

Zie voor alle specificaties en prijzen onze aanbiedingen. Met 100% garantie bestel je bij/betaal je aan, de zorgvuldig voor jou geselecteerde Veghelse fabrikant/importeur. Vraag hier om jouw OUT! Vakantiehuizen-kortingscode. Je kunt jouw Cube of Woodstock afhalen of voordelig laten bezorgen (Nederland en België). Een set bestaat standaard uit: een zuil, een cortenstalen ring, een vuurvaste schaal, een gehard stalen grillring, een cortenstalen deksel en bij de Woodstock een bbq-toolset (tang, vork, spatel).

Met de Cube en Woodstock heb je een robuuste (verhuur)buitenkeuken die altijd als stijlvolle decoratie buiten op het terras kan blijven staan. Het cortenstaal heeft als eigenschap dat het een natuurlijke, slechts oppervlakkige maar niet afgevende roestlaag afgeeft.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close